Порядок звільнення з військової служби Коли в мене з'явилась можливість повернутися до цивільного життя, я хотів зробити це законно, правильно й без зайвих нервів. Але навіть із досвідом служби у штабі, мені було складно розібратися у всіх юридичних тонкощах. Підстави та порядок звільнення з військової служби — тема, яку важко зрозуміти без глибокого аналізу законодавства. Я звернувся до юридичної компанії «Актум» і з першого дзвінка зрозумів, що тут працюють професіонали. Вони не лише пояснили, як саме має проходити порядок звільнення з військової служби https://www.actum.com.ua/blog-3-1/poriadok-zvilnennia-viiskovosluzhbovtsiv в моєму випадку, а й врахували всі нюанси моєї категорії як офіцера запасу. Особливо приємно було те, що жодного разу не довелося самостійно відвідувати військові установи — «Актум» взяли все на себе. Звільнення пройшло швидко, без зайвих питань і з повним дотриманням норм. Дуже вдячний за людяність, компетентність і чіткість дій — рекомендую кожному, хто хоче вирішити це питання спокійно та законно.
top of page

PT Cannabis Info Group
Public·301 members
2 Views
Members
- William Jamas
- jackson bell
bottom of page