top of page

PT Cannabis Info Group

Public·543 members

Steven Lon
Steven Lon

Včeraj sem malo gledal eno kazino stran brez posebnega razloga, bolj iz radovednosti kot zaradi česa drugega. Sama postavitev strani je bila precej enostavna za spremljati in med različnimi deli se nisem izgubil. Na eni strani sem opazil povezavo https://duckdice.io/sl med ostalimi kategorijami in nadaljeval z branjem. Nekateri deli so bili napisani precej jasno, pri nekaj stvareh pa sem moral malo počasneje prebrati, da sem razumel, kaj točno mislijo. Nisem dobil slabega občutka, samo še vedno nisem čisto prepričan, kako pregledna je stran za nekoga, ki takih strani ne uporablja pogosto. Kaj vi običajno najprej pogledate na takih straneh?..........

7 Views

Jaz običajno najprej pogledam, kako so urejene osnovne informacije in ali je vse hitro razumljivo. Če moram predolgo iskati pravila ali podatke o računu, postanem malo bolj previden. Pomembno mi je tudi, da stran ne deluje preveč natrpano. Včasih je dizajn videti čist, pa vseeno ostane nekaj nejasnosti po prvem branju. Zato si običajno vzamem malo časa in stran še enkrat odprem kasneje. Takrat pogosto opazim stvari, ki jih prej nisem.

bottom of page